Градоначалник
Градоначалник

Адреса:
ул. Ацо Аџи Илов 2
Неготино
Република Македонија
1440

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 043/361 045
Факс: 043/361 933