Утре (сабота) ќе се спроведе акција за расчистување на просторот кај Спомен-костурницата PDF Печати

   Градоначалникот на општина Неготино Тони Делков,  вработените во општинската администрација и советниците во општинскиот Совет во текот на утрешниот ден (сабота 13 април) ќе реализираат акција за расчистување на просторот кај Спомен-костурницата во нашиот град. Акцијата ќе започне од 09,30 часот и во истата можат да се вклучат сите заинтересирани граѓани од општина Неготино.