Волонтерите од општина Неготино и денес повторно беа на терен и донираа пакетчиња со средства за лична хигиена но и прехранбени продукти PDF Print
There are no translations available.

    Волонтерите од општина Неготино и денес повторно беа на терен и донираа пакетчиња со средства за лична хигиена но и прехранбени продукти. Беа доделени пакетчиња за ранливите категории од населените места Курија, Црвени Брегови и Тремник. Пакетчињата беа обезбедени односно донирани од приватните компании, но и поединци од нашата општина.

#ОстаниДома