Примивме донација од тетовската компанија „Еколог интернационал“ и семејството Дестани PDF Print
There are no translations available.

  Се работи за донација од 15 таблети за деца од основните училишта кои потекнуваат од социјално загрозени семејства. Овие таблети ќе им помогнат дечињата да ги следат онлајн часовите додека трае вонредната сoстојба.