8ма по ред акција под името „Со љубов за Неготино“ PDF Печати
    Благодарност до секој еден кој присувствуаше, без вас оваа иницијатива немаше да успее!

Го правиме Неготино поубаво место за живеење!

Се гледаме наредната недела на друга локација

#СоЉубовЗаНеготино