Асфалтирање на патниот правец Долни Дисан – Вешје PDF Печати
   Денес започна асфалтирањето на делницата од патниот правец Долни Дисан – Вешје во должина од 460 метри.
Увид во градежните активности изврши и градоначалникот Тони Делков според кого се очекува во текот на утрешниот ден да завршат градежните активности на овој дел.
По ова следи и изградбата на втората делница од овој патен правец во должина од околу 900 метри.