Урбанизам
ДУП УЗ 4 дел од блок 4.2 PDF Печати

Мислење ДУП УЗ 4 дел од блок  4.2   (помеѓу ул Маршал Тито Ѓорѓи Димитров Киро Крстев Борис Кидрич и ЈНА)

Одлука ДУП УЗ 4 дел од блок  4.2   (помеѓу ул Маршал Тито Ѓорѓи Димитров Киро Крстев Борис Кидрич и ЈНА)

 

 
ДУП УЗ 4 УБ 4.2 ГП 4 (КП 10165-1) PDF Печати

Мислење ДУП УЗ 4 УБ 4.2  ГП 4 (КП 10165-1)

Одлука ДУП УЗ 4 УБ 4.2  ГП 4 (КП 10165-1)

 
ПРВИЧНА ОГРАНИЧЕНА ОЦЕНА НА ВЛИЈАНИЕ ВРЗ ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ PDF Печати
ПРВИЧНА ОГРАНИЧЕНА ОЦЕНА НА ВЛИЈАНИЕ ВРЗ ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ
"Категорија Б+" ПРОЕКТ
Изградба на нова градинка- Општина Неготино
 
Дневен ред на јавна расправа со цел информирање на граѓаните и засегнатите страни за активностите за изградба на нова градинка и за документот “Првична ограничена оцена на влијание врз животна средина и социјални аспекти за изградба на нова град PDF Печати

1.    Презентирање на „Проектот за  подобрување на социјални услуги„
 
2.    Презентација на „Основен проект за изградба на детска градинка„

3.    Презентација на “Првична ограничена оцена на влијание врз животна средина и социјални аспекти за изградба на нова градинка”

4.    Прашања и одговори

5.    Разно
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Лист 2 од 12