Wa-mbrella
На 13 и 14 март во Неготино ќе се одржат информативни денови за земјоделците PDF Print
There are no translations available.

  Општина Неготино ги информира земјоделците дека на 13 и 14 март (среда и четврток) со почеток од 10,00 часот во големата сала на локалната самоуправа ќе се одржат информативни денови кои се одржуваат во рамките на проектот „Заштита на водните ресурси со намалување на човековото влијание врз животната средина“. Поканата е отворена и важи за сите заинтересирани земјоделци од нашата општина. Целта на информативните денови е да се презентира состојбата со животната средина и управувањето со водните ресурси во општина Неготино со осврт на влијанијата брз квалитетот на водата и животната средина од вршење земјоделски активности и примена на заштитни средства, како и примена на добри практики за наводнување на полињата и употреба на заштитни средства за културите со цел поттикнување на органското производство. 
 
 
 
Поништување на тендерска постапка PDF Print
There are no translations available.

Проект „wa-mbrella“:  ЈП,,Комуналец,, Неготино

http://www.jpknegotino.com.mk/Struktura.html

 
Проект „wa-mbrella“ PDF Print
There are no translations available.

ТД 2 02-527/5-6  Проект,,wa-mbrella,,
 
Поништување на тендерска постапка PDF Print
There are no translations available.

Поништување на тендерска постапка ЈП,,Комуналец,,Неготино
 
Проект „wa-mbrella“ PDF Print
There are no translations available.

Проект,,wa-mbrella,,

Согласно Одлуката од УО на ЈП,,Комуналец,, Неготино бр. 02-527/5 од 12.12.2018 ЈП,,Комуналец,, Неготино спроведува постапка за јавна набавка од УСЛУГИ за организирање на настан за Светскиот ден на водите на 22 Март 2019 за проектниот партнер 4 – ЈП,,Комуналец,,Неготино за проектот ,,wa-mbrella”.

http://www.jpknegotino.com.mk/Struktura.html

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 10