Wa-mbrella
На 13 и 14 март во Неготино ќе се одржат информативни денови за земјоделците PDF Печати
  Општина Неготино ги информира земјоделците дека на 13 и 14 март (среда и четврток) со почеток од 10,00 часот во големата сала на локалната самоуправа ќе се одржат информативни денови кои се одржуваат во рамките на проектот „Заштита на водните ресурси со намалување на човековото влијание врз животната средина“. Поканата е отворена и важи за сите заинтересирани земјоделци од нашата општина. Целта на информативните денови е да се презентира состојбата со животната средина и управувањето со водните ресурси во општина Неготино со осврт на влијанијата брз квалитетот на водата и животната средина од вршење земјоделски активности и примена на заштитни средства, како и примена на добри практики за наводнување на полињата и употреба на заштитни средства за културите со цел поттикнување на органското производство. 
 
 
 
Поништување на тендерска постапка PDF Печати

Проект „wa-mbrella“:  ЈП,,Комуналец,, Неготино

http://www.jpknegotino.com.mk/Struktura.html

 
Проект „wa-mbrella“ PDF Печати
ТД 2 02-527/5-6  Проект,,wa-mbrella,,
 
Поништување на тендерска постапка PDF Печати
Поништување на тендерска постапка ЈП,,Комуналец,,Неготино
 
Проект „wa-mbrella“ PDF Печати

Проект,,wa-mbrella,,

Согласно Одлуката од УО на ЈП,,Комуналец,, Неготино бр. 02-527/5 од 12.12.2018 ЈП,,Комуналец,, Неготино спроведува постапка за јавна набавка од УСЛУГИ за организирање на настан за Светскиот ден на водите на 22 Март 2019 за проектниот партнер 4 – ЈП,,Комуналец,,Неготино за проектот ,,wa-mbrella”.

http://www.jpknegotino.com.mk/Struktura.html

 
Повеќе Артикли...
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Лист 9 од 10