Увид во работа на терен Печати
Ниво на корисникот: / 0
НајлошоНајдобро 

   На првата делница од обиколниот пат од патниот правец Криволак - Пепелиште извршено е тампонирање и е подготвен за асфалтирање во наредните денови
Во населено место Пепелиште при крај е и улицата во должина од 450 метри. На истата при крај е тампонирањето, наместени се рабници долж целата улица.
Следи асфалтирање.
Општина Неготино функционира и е на терен, а вие седите дома и чувајте се!

#ОстаниДома