Маркети „Дијана“ со донација за полесно справување со корона вирусот Print
There are no translations available.

   И компанијата „Дијана“ од Неготино која располага со синџир маркети на повеќе локации покажа општествена одговорност и со донација одговори на апелот на општина Неготино за вклучување во напорите за полесно справување со корона вирусот. Имено, маркети „Дијана“ донираа хигиенски средства, средства за дезинфекција на домовите и прехранбени артикли кои ќе им бидат поделени на ранливите групи граѓани од нашата општина. Локалната самоуправа упатува јавна благодарност за овој хуман гест и ги поттикнува и останатите фирми кои се во можност преку донации да се вклучат во битката против вирусот Ковид 19.