„Ветеринарна станица“ донираше универзално високоактивно средство за дезинфекција Print
There are no translations available.

Општествена одговорност покажа и „Ветеринарна станица“ од Неготино која за полесно справување со корона вирусот на територијата на нашата општина донираше универзално високоактивно средство за дезинфекција „Екоцид“. Општина Неготино упатува јавна благодарност за донацијата и ја информира пошироката јавност дека ова средство за дезинфекција на располагање ќе им биде ставено и на други установи во градот, ќе им биде доделено и на повеќе компании, а воедно ќе се користи и за дезинфекција на колективните станбени објекти за домување.

 

ПЗУ Аптека Неготино - Донација на средства за дезинфецкија, дезинфикациони гелови за раце, заштини маски и ракавици

Дисан Хилс ДООЕЛ Неготино - Донација од 150 заштитни маски